Jij bent een druk bezet ondernemer met een groeiend bedrijf 

en bent klaar voor de next-level of opereert hier al. 

Je zou graag (meer ) gevraagd willen worden als spreker en publicaties 

krijgen in de media, zodat je je naamsbekendheid kan vergroten om

jouw doelen te bereiken.  

Je visuele presentatie is daarbij heel belangrijk, dat weet je  wel,  

maar je loopt er tegen aan dat je:

 

-niet (meer) tevreden bent over je foto’s omdat ze zijn verouderd.

-mensen je niet herkennen als je ze in ‘real life’ tegen komen.

-niet goed weet wat je eigen stijl is waardoor je steeds anders voor de dag komt.

-te weinig opvalt tussen anderen die ongeveer hetzelfde doen.

-slecht gevonden wordt op internet.

wat je zoekt is iemand die:

je helpt met het vinden een stijl die jouw persoonlijkheid versterkt.

jouw boodschap van woord naar beeld kan vertalen.

gelijk mooie foto’s kan maken die 100% jij zijn.

een team heeft voor als je ook een huisstijl en website wilt

zodat allesin één lijn komt.

zodat je:

 

gezien gaat worden als een autoriteit in je vakgebied

 

je niet meer hoeft te schamen voor je foto’s, maar ze vol trots inzet

voor de promotie van je bedrijf.

 

klanten trekt die op jou willen lijken en als vanzelf op je afkomen.

 

jezelf vol vertrouwen durft te laten zien in een stijl die bij jou past.

 

een website hebt waarop mensen in  één oogopslag zien wat je doet.

 

Goed gevonden wordt op internet.

 

 

Kortom: Je bent je eigen merk!

 

Wat maakt het programma 'One of a Kind?

 

 Het is een 1-op-1 traject waardoor je alle aandacht krijgt en snel van start kan.

 Je hebt 1 persoon die alles voor jouw regelt en zorgt dat alles in

   1 stijl gebracht wordt. Geen losse flodders!

 Het is een maatwerktraject dus helemaal afgestemd op jouw wensen.

 

Branding trajecten met Vesna zijn te boeken vanaf € 2,497 excl. BTW.

Denk je: Wow, Vesna dit is precies wat ik zoek?

Maak dan een afspraak voor een 

  

Meet the Stars!

 

Toen ik mezelf en mijn bedrijf op de kaart wilde zetten wist ik gelijk dat Vesna me daar als geen ander bij kon helpen omdat zij een stijl heeft die mij enorm aansprak en ik foto’s voorbij zag komen die anders zijn dan standaard. En dat is wat ik wilde uitstralen met mijn bedrijf. Ik wilde niet zo maar wat foto’s waar ik leuk op sta, maar de reis in beeld brengen die ik maak met mijn cliënten. Eerst zijn we samen gaan kijken wat ik wilde en welke stijl en kleuren bij mij passen. Vervolgens zijn we gaan shoppen voor de perfecte ‘outfit’ voor de fotoshoot. Het was heerlijk om te ervaren wat een andere kledingstijl al voor impact kan hebben op je uitstraling.Het was even onwennig voor me, maar het gevoel dat het mij geeft is van onschatbare waarden en het past helemaal bij wie ik ben en wat ik wil uitstralen.

Nadat we de vertaling van mijn boodschap naar een beeldverhaal rond hadden, zijn we op een super gave locatie: het stroomtrein museum in Hoorn, de daadwerkelijke fotoshoot gaan doen. Een geweldige dag, inclusief lunch met een wijntje, waarbij Vesna weer precies de juiste snaren wist te raken en mij op de foto kreeg zoals ik nog nooit op foto’s gestaan had, maar wel precies wat ik uit wilde stralen. Ik voelde mij echt een filmster!

Vesna heeft me enorm geholpen om uit mijn comfort zone te stappen en mezelf te gaan presenteren zoals ik echt ben: Spontaan, vrolijk, eerlijk en open, maar ook integer en betrouwbaar. Ik kan mijn merk nu helemaal gaan uitdragen. Zelfs nu ik op een wisselspoor zit en ik nog meer mijn eindbestemming voor ogen heb.

José van Waaijen, José van Waaijen, www.josevanwaaijen.nl

Mijn business coach raadde me een visual make-over aan en via FB heb ik een oproep gedaan voor een styliste/fotograaf die mij kon helpen om herkenbaarder en zichtbaarder te worden. Vesna reageerde snel en wist me te overtuigen van haar talent dat ze zowel de styling als fotografie voor mij kon verzorgen. Uiteraard had ik een beetje haast en Vesna ging hierin mee, heel klantgericht. Vesna raadde me aan om de foto’s op de site te veranderen. Foto’s die mijn boodschap overbrengen zodat ik direct mijn ideale klant aanspreek. Daar horen ook andere kleuren bij.

Na een uitgebreide kleurenanalyse en een kritische check van mijn kledingkast, hebben we de juiste outfits samen kunnen stellen. Voor de fotoshoot had Vesna  kasteel/hotel Duin en Kruidberg, een visagiste en lunch geregeld. Alles was tip-top in orde.Ik voelde mij in hele proces helemaal ontzorgd. In een nagesprek heeft ze met mij meegedacht hoe ik de foto’s het beste kon inzetten voor mijn website en sociale media kanalen. Het was een geweldig traject en de resultaten zijn geweldig!

 Florence Eijck, Sieraadontwerper, Florencejuwelshop.com 

 

 

Voor mijn onderneming (ik ben een Virtual Assistant) speelde ik al heel lang met het idee om als ‘vintage secretary’ gefotografeerd te worden en er was er maar één persoon aan wie ik deze opdracht wilde toevertrouwen. Vesna Zuuring! Mijn wens was om mijzelf in beeld te laten brengen als vintage secretaresse in de jaren ’40/’50 stijl, met foto’s die de sfeer ademen van ‘toen’ met een knipoog naar het heden. 

Op de dag van de afspraak werd ik op locatie getransformeerd van ‘gewone vrouw’ tot een filmster die zo van een ‘Mad Men’ set had kunnen aflopen.  Het fotograferen vond ik ontzettend leuk! (zegt de dame die eigenlijk nooit op de foto wil). Vesna beheerst de kunst om je tijdens een fotosessie op je gemak te stellen en moeiteloos je onzekerheden weg te nemen. Ze creëert een ontspannen sfeer en haalt je echt helemaal uit je hoofd, waardoor je jezelf vrij gaat voelen en je helemaal aan het moment kunt overgeven.

Ik heb de dag met Vesna ervaren als een echt feestje en ik ging met een zeer tevreden en blij gevoel naar huis. Voor diegenen die graag op een bijzondere manier op de gevoelige plaat gelegd willen worden en/of hun bedrijf wil presenteren, kan ik Vesna van harte aanbevelen! Het resultaat mag er zijn. Ik ben enorm tevreden!

Daniëlle Molenaar, www.virtual-efficiency.nl

 

Werken met Vesna is een feestje!  De gesprekken vooraf, de dag zelf en de foto’s uitzoeken na afloop. Toen ik reclamefoto’s wilde laten maken voor mijn nog al bijzondere challenge ‘Business in Bad,’ wist ik meteen dat ik Vesna hiervoor moest hebben. Ik ben zo trots op de foto’s en gebruik ze steeds voor ‘branding’ van dit gehele concept. Vesna is een fijn mens om mee te werken, weet heel snel wat je wilt en wat bij je stijl past en let ontzettend goed op styling en compositie waardoor het echt die special ‘look’ krijgt die niet te vergelijken is met andere fotografie. Real Vesnastyle!

Femke Hertog, getintheflow.nl

 

Pin It on Pinterest

Share This